PTV Academic Exercises 2024

PTV Academic Exercises 2024

PTV continuă seria de cursuri online gratuite oferite mediului academic pentru cele mai cunoscute platforme de modelare și simulare în domeniul mobilității: PTV Visum - macro modelare, PTV Vissim - micro modelare la nivel de intersecție, PTV Viswalk - modelarea mișcării pietonilor si PTV Lines - tool online de modelare a transportului public.

Cursurile sunt realizate de către Traineri PTV cu experiență și cuprind conceptele, descrierea detaliată, precum și modul de lucru practic cu principalele facilități oferite de platformele software PTV. Fiecare curs durează două jumătăți de zi și studenții pot opta să se înscrie la sesiunea de dimineață sau cea de după-amiază, iar în final primesc un Certificat de Participare.

Cursurile sunt online și se vor susține în limba engleză. Vor fi puse la dispoziția studenților și licențele necesare exersării practice și realizării laboratoarelor aferente fiecărui curs.

Programul este următorul:
29+30 Aprilie - Curs PTV Vissim
2+3 Mai - Curs PTV Visum
6 Mai - Curs PTV Viswalk
7 Mai - Curs PTV Lines
(număr limitat de participanți: 20)
Sesiunea de dimineață (10:00-13:15)
Sesiunea de după-amiază (17:00-20:15)

Găsiți aici fomularul de înscriere la cursurile PTV.
În cadul înregistrării este necesară furnizarea unei dovezi că sunteți student.

Dacă sunteți profesor la o facultate de profil și sunteți interesat să participați împreună cu studenții la aceste cursuri, vă rugăm să ne contactați.

Data eveniment