PTV Vistro Logo - Versiune testare gratuită

Obțineți versiunea gratuită de 30 de zile pentru PTV Vistro.

Analizați operațiunile de trafic, evaluați impacturile de dezvoltare noi, optimizați timpii de sincronizare a semnalului - PTV Vistro este soluția integrală pentru toate nevoile dvs. de analiză a traficului.

Cunoașteți acum aplicația PTV Vistro și descărcați versiunea de testare gratuită de 30 de zile. Această versiune vă oferă o funcționalitate aproape completă. *

Obțineți acum versiunea de testare gratuită PTV Vistro   arrow

Pentru prețuri și oferte personalizate vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@ptvpartner.ro.

 

Vă rugăm să rețineți: PTV Group nu oferă asistență tehnică directă pentru versiunile de testare. Cu toate acestea, vă oferim posibilitatea de a găsi informații din diverse surse. Aceasta include documente extinse la care puteți apela în format PDF direct prin intermediul software-ului. Vizitați secțiunea Documentații și Resurse PTV Vistro a site-ului nostru.

* Vă rugăm să înțelegeți că, în interesul securității noastre, versiunile disponibile pentru descărcare nu pot fi salvate sau tipărite. Mai mult, versiunile de testare disponibile au o funcționalitate limitată. Pentru PTV Vistro, aceasta înseamnă că interfețele COM nu sunt disponibile și sesiunile sunt limitate la două ore.