Noua versiune PTV Vissim/PTV Viswalk și PTV Visum 2023 Beta

 

Versiunile Beta pentru PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2023 sunt acum disponibile în pagina de descărcare. Descoperă acum noile caracteristici și îmbunătățiri ale versiunii 2023!
PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2023 vor fi lansate în această toamnă ca succesoare ale versiunilor curente 2022. Găsiți mai jos câteva dintre noile facilitați.

Bicycle Planner - instrument nou pentru a vă ajuta să planificați rețelele pistelor de biciclete

 

Ciclismul este unul dintre factorii cheie pentru stimularea durabilității și a calității vieții. Prin urmare, orașele din întreaga lume și-au făcut ca obiectiv să își adapteze infrastructura și să promoveze piste pentru biciclete. Misiunea noastră este de a împuternici pe cei care doresc să conducă ciclismul înainte. Cu planificatorul intuitiv al pistelor de biciclete, oricine își poate proiecta și împărtăși cu ușurință ideile - indiferent dacă este un urbanist sau un ciclist. Bazat pe date, metodologic solid și inteligibil pentru un public larg.

Noua versiune PTV Vissim/PTV Viswalk și PTV Visum 2022 Beta

 

Versiunile Beta pentru PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2022 sunt acum disponibile în pagina de descărcare. Descoperă acum noile caracteristici și îmbunătățiri ale versiunii 2022!
PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2022 vor fi lansate în această toamnă ca succesoare ale versiunilor curente 2021. Găsiți mai jos câteva dintre noile facilitați.

PTV Vissim: Îmbunătățiți calitatea aerului cu calculele emisiilor de la Bosch

 

PTV Vissim integrează acum calcule precise ale emisiilor de la Bosch pentru simulările de trafic.

Orașul tău se luptă să îmbunătățească calitatea aerului și să reducă poluarea cauzată de transport? Pentru a face față mai bine acestei provocări, suntem mândri să vă oferim cea mai recentă funcție în PTV Vissim: calcule precise ale emisiilor de la Bosch, integrate în simulările dvs. de trafic.