PTV xServer
Body

PTV xServer este un kit de dezvoltare software pentru toate aplicațiile logistice și geografice

PTV xServer oferă componente software de ultimă generație care rezolvă eficient logistica și transportul în mod eficient și optim. Integrați exact funcțiile în software-ul dumneavoastră logistic de care aveți nevoie pentru a spori performanța acestuia sau combinați mai multe componente ale software-ului pentru a crea o soluție adaptată nevoilor dumneavoastră. PTV xServer acoperă o mare varietate de cazuri de utilizare și poate fi aplicat pentru a face față diverselor provocări.

PTV xServer acoperă o mare varietate de cazuri de utilizare și cerințe, de la afișarea obiectelor mobile, planificarea rutelor și optimizarea flotei, până la calculul exact al timpului de conducere și de sosire, costurile de taxare și emisiile de CO2. Alegeți componentele adaptate nevoilor dumneavoastră și combinați componente individuale pentru a construi instrumentul de care aveți nevoie. Lucrând cu componentele noastre software de ultimă generație, creșteți eficiența costurilor și optimizați procesele logistice și, în final, vă asigurați un avantaj competitiv și durabil.

30 milioane de rute optimizate pe zi

Clienții noștri planifică și optimizează mai mult de 30 de milioane de rute în fiecare zi.

20 milioane de adrese geocodate pe zi

Cu ajutorul PTV xServer, peste 20 de milioane de locații sunt geocodate în fiecare zi.

17% în economii de costuri anuale

Datorită PTV xServer, clienții noștri economisesc până la 17% anual.

Cea mai bună optimizare dinamică a rutelor de pe piață

PTV-xServer
Zeci de camioane pentru livrare, sute de comenzi, priorități diferite și constrângeri de timp: Planificarea rutelor pentru livrare este o sarcină complexă care necesită o planificare în avans deliberată. Software-ul de optimizare și planificare simplifică acest proces și vă permite să identificați comanda optimă de preluări și livrări pentru întreaga dumneavoastră flotă. PTV xServer este singurul software care ia în considerare efectiv orele de vârf și lucrările rutiere în curs de desfășurare deja în procesul de planificare. În acest fel puteți fi sigur că rutele planificate pe ecran sunt, de asemenea, cele mai bune rute.