PTV xServer Logo - Caracteristici și facilități

Utilizați software-ul de optimizare logistică pentru a vă crește profitabilitatea și avantajul competitiv

PTV xServer rezolvă problemele strategice și operaționale de la intrarea comenzii până la livrare. Indiferent dacă doriți să automatizați planificarea transportului, să reduceți costurile de marfă, să îmbunătățiți managementul transportului sau să maximizați utilizarea resurselor: PTV xServer vă ajută să atingeți aceste obiective, să optimizați întregul lanț de aprovizionare și să vă creșteți astfel rentabilitatea și viabilitatea competitivă pe termen lung.

Extindeți soluția software existentă cu funcții logistice și geografice

Ca un kit de dezvoltare software (SDK), PTV xServer oferă companiilor de transport și transportatorilor de mărfuri componente și interfețe software (API) care rezolvă problemele logistice și geografice. API-urile noastre pot fi ușor integrate în sistemul dvs. de gestionare a transportului. Astfel, vă extindeți software-ul logistic existent cu metode și funcții performante și obțineți rapid acceptul utilizatorilor de sistem, care pot continua să lucreze pe interfața lor familiară.

Arii de aplicare

Algoritmi pentru o călătorie eficientă

PTV xServer

Rutarea camioanelor

Calculați rutele optime ale camioanelor care iau în considerare timpii de conducere și de odihnă, taxări, emisii și alte informații specifice camionului.

Rezolvarea problemelor complexe de rutare

PTV xServer

Optimizarea și programarea traseului

Planificați și optimizați rutele și programarea acestora și optimizați încărcările de marfă pentru a asigura o utilizare optimă a flotei dvs. de vehicule.

Utilizarea optimă a vânzărilor și serviciilor

PTV xServer

Managementul serviciilor

Definiți locații ideale, zone de distribuție și vânzări și optimizați utilizarea personalului dvs. de vânzări și servicii.

Conținut cel mai recent pentru rezultate excelente

PTV xServer

Hărți digitale și date

Integrați hărțile noastre digitale și datele cuprinzătoare despre datele de trafic pentru a oferi rezultate excelente în rutare și programare.

Îmbunătățește-ți soluția software

PTV xServer

Servicii și aplicații

Utilizați servicii precum Business Connector cu SAP ©, Truck Parking Europe și PTV Drive & Arrive.