PTV Map&Guide
Body

PTV Map & Guide este software-ul profesional de planificare a rutelor pentru camioane

Programul nostru de planificare a rutelor PTV Map&Guide aduce complexitatea planificării în simplitate pentru a asigura un profit mai mare, crește satisfacția clienților și chiar îmbunătățirea motivației angajaților.

Precizia face toată diferența

PTV Map&Guide calculează rutele potrivite pentru camioane și HGV-uri care iau în considerare restricții specifice camioanelor, cum ar fi limitele de greutate pentru poduri și limitele de înălțime pentru tuneluri. Mai mult, software-ul calculează costurile exacte de transport și taxă. Astfel, evitați ocolurile inutile, precum și taxele neașteptate pe parcurs, executați livrările exact așa cum a fost planificat și ajungeți la clienții dumneavoastră în intervalele de timp convenite.

Versiuni disponibile

 

PTV Map&Guide internet

7 zile de testare gratuită
Suport Web
Nu este necesară instalarea

€ 0

  

 

ÎNCERCAȚI GRATUIT ACUM

 

PTV Map&Guide internet

Reînoit la fiecare 12 luni
Suport Web
Nu este necesară instalarea

€ 49

pe lună / per utilizator

 

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

 

PTV Map&Guide intranet

Reînoit la fiecare 24 luni
Suport Web
Instalare locală pe serverul dvs.

Ofertă individuală

  

De la 20 de utilizatori în sus

OBȚINEȚI O COTAȚIE

 

Pentru prețuri și oferte personalizate vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@ptvpartner.ro.

 

Versiunea Internet: Acces online la software-ul nostru, inclusiv actualizări periodice
Versiunea Intranet: Instalarea locală a software-ului nostru pe propriul server

Versiunea PTV Map&Guide Internet se referă la flexibilitate. Trebuie doar să vă conectați printr-un browser de internet oriunde și oricând. Nu este necesară o pregătire hardware sau intensivă. PTV Map&Guide Internet este la fel de intuitiv, dar este ușor de utilizat. Actualizările automate sunt derulate în mod regulat pentru a vă asigura că utilizați întotdeauna cea mai recentă versiune cu date actualizate. Versiunea PTV Map&Guide intranet este instalată local în compania dumneavoastră. Este conceput în special pentru companii mai mari cu acces trans-departamental la software. După finalizarea instalării, angajații dvs. vor putea să o acceseze.

Investește în viitorul companiei tale

Programul nostru de planificare a rutelor și de navigare a camioanelor vă sprijină perfect pe dumneavoastră și pe șoferii dumneavoastră. Niciun alt software nu leagă toți parametrii relevanți pentru camion într-o măsură similară. Bazează-te pe standardul industriei pentru planificarea rutelor cu PTV Map&Guide, de încredere de 55.000 de utilizatori din întreaga lume. De la economisirea timpului până la creșterea profitului, clienții noștri sunt dovada că PTV Map&Guide este cel mai bun planificator de rute din industria logistică.