PTV Route Optimiser Logo - Caracteristici și facilități

Beneficiile de rutare și programare cu PTV Route Optimiser sunt:

Imaginea de ansambu

PTV Route Optimiser arată toate figurile importante dintr-o privire și vă ajută să urmăriți vehiculele, comenzile și rutele. Vedeți rapid ce vehicule sunt disponibile și ce comenzi au fost finalizate. Creați rapoarte care vă permit să luați decizii strategice în cunoștință de cauză. Faceți primul pas acum și obțineți o imagine de ansamblu mai bună.

Sporirea eficienței

PTV Route Optimiser atribuie opriri vehiculelor făcând automat o planificare manuală cu liste și tabele interminabile. Timpul de planificare este redus semnificativ. Planificatorii și dispecerii sunt scutiți de sarcinile de planificare repetitive și se pot concentra pe sarcini strategice. Traseele sunt optimizate și utilizarea vehiculului maximizată. Descoperiți acum potențialul unei planificări automate și eficiente a rutelor.

Reduceți emisiile de CO2

Un câștig clar: Mulțumită PTV Route Optimiser, consumi mai puține resurse și, în același timp, protejezi mediul înconjurător. Cu fiecare kilometru economisit prin rutare și programare optimizate, reduceți costurile de combustibil și reduceți emisiile. Aflați cât de mult combustibil și CO2 puteți economisi.

Reduceți costurile de transport

Reduceți costurile generale de transport în mod semnificativ datorită rutării și programării optimizate cu PTV Route Optimiser. Vehiculele încărcate optim asigură o utilizare îmbunătățită a flotei tale. Traseele mai eficiente reduc numărul de kilometri conduși și, prin urmare, consumul de combustibil. Și combinând livrările și colecțiile, rulajele goale sunt un lucru al trecutului. Află acum cât poți economisi.

Îmbunătățirea serviciului pentru clienți

Așteptările clienților sunt mai exigente în fiecare an. Pentru tine, asta înseamnă că trebuie să livrezi mai repede - fără să greșești și, de preferință, la un timp convenit. Cu PTV Route Optimiser, îmbunătățiți performanța livrării, creșteți punctualitatea și creșteți astfel satisfacția clienților.