PTV Visum Logo - Versiune testare gratuită

Obțineți versiunea gratuită de 30 de zile pentru PTV Visum

Indiferent dacă este modelarea cererii multimodale, optimizarea legată de trafic sau planificarea transportului public, PTV Visum este software-ul pentru problemele dvs. de planificare a transportului.

Cunoașteți acum liderul pieței mondiale și descărcați versiunea gratuită de 30 de zile. Versiunea de testare vă oferă o funcționalitate aproape completă. *

Obțineți acum versiunea de testare gratuită PTV Visum   arrow

Pentru prețuri și oferte personalizate vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@ptvpartner.ro.

 

Vă rugăm să rețineți: PTV Group nu oferă asistență tehnică directă pentru versiunile de testare. Cu toate acestea, vă oferim posibilitatea de a găsi informații din diverse surse. Aceasta include documente extinse la care puteți apela în format PDF direct prin intermediul software-ului și întrebările frecvente cu răspunsuri. Vizitați secțiunea Documentații și Resurse PTV Visum a site-ului nostru.

* Vă rugăm să înțelegeți că, în interesul securității noastre, versiunile disponibile pentru descărcare nu pot fi salvate sau tipărite. Mai mult, versiunile de testare disponibile au o funcționalitate limitată. Pentru PTV Visum, aceasta înseamnă că interfețele COM nu sunt disponibile și sesiunile sunt limitate la două ore.

 

Versiunea PTV Visum de testare gratuită pentru studenți

PTV sprijină studenții care doresc să învețe să lucreze cu aplicația PTV Visum. Studenții pot obține versiunea de testare (funcționalitate limitată) gratuit.

Obțineți versiunea de testare pentru studenți   arrow

PTV Vissim este oferit de asemenea studenților ca versiune funcțională de testare limitată, gratuit.