PTV Map&Guide Logo - Caracteristici și facilități

Programul nostru profesional de planificare a rutelor de camioane este avantajul dvs. competitiv

Versiunea noastră gratuită pentru software-ul de planificare a rutelor pentru camioane oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe optimizarea rutelor și vă ajută să reduceți costurile. Până în momentul în care începeți să utilizați PTV Map & Guide, puteți calcula în avans cheltuielile cu CO2, taxele și personalul, planificați rutele în câteva secunde, puteți economisi timp de la ocoluri inutile și, cel mai important, identifica și crește comenzile profitabile. Indiferent dacă dețineți o companie mică sau mare de transport rutier de mărfuri, PTV Map & Guide este noul dvs. software puternic de expediere a camioanelor și de planificare a rutelor de camioane.

Calculatorul dvs. standard de costuri

Luați decizii informate bazate pe costuri exacte, cu detalii detaliate, apoi culegeti recompensele in lunile si anii urmatori. PTV Map & Guide vă permite să trimiteți facturi precise și oferte de livrare cu încredere cu calculatoarele de ultimă generație.

Faciliățile calculatorului standard de costuri vă permite:

arrowCalculatorul costurilor de taxare
arrowCalcularea precisă a costurilor de transport
arrowCosturile personalului și calculul salariului minim
arrowCalcularea emisiilor CO2

Planificatorul și navigatorul dvs. standard de trasee pentru camioane

Managerii, planificatorii și dispecerii obțin vizibilitate deplină și controlează întregul proces de planificare și optimizare folosind software-ul nostru de planificare a rutelor de camioane. Așa se face că PTV Map & Guide asigură un nivel mai mare de satisfacție pentru toți angajații care folosesc software-ul. Nu este instalat doar pe site, dar planificatorul de trasee pentru camioane este disponibil și online, astfel încât să îl puteți accesa oriunde și oricând.

Faciliățile  planificatorului și navigatorului standard sunt:

arrowtraseele și optimizarea traseelor
arrow datelor clienților
arrow Navigare ghidată pentru camion