PTV Drive & Arrive - Caracteristici și facilități

Conectarea lanțului de transport de la expeditor la rampă cu date în timp real

PTV Drive&Arrive creează un câștig-câștig pentru expeditor, transportator și operator de rampă. Menține toate părțile interesate ale lanțului de transport la zi cu întârzierile și cu ora de așteptare a sosirii. Prin urmare, le permite să intervină în caz de perturbări, să planifice resursele în consecință și să reducă timpul inactiv. Acest lucru duce la o mai mare eficiență pentru toată lumea: operatorii Ramp știu când trebuie să se aștepte la transporturile primite și sunt capabili să asigure o utilizare eficientă și echilibrată a resurselor lor, transportatorii reduc timpul de așteptare lung și neproductiv la rampele, iar expeditorii evită sancțiunile contractuale, menținând în același timp un nivel ridicat calitatea serviciului.

Expeditor

PTV Drive&Arrive

Câștigarea controlului asupra procesului de transport

Primiți informații live despre starea expedierilor și întârzierile iminente. Evaluați mai bine performanța contractuală a transportatorilor și oferiți servicii excelente, precum și informații la zi pentru clienți.

Transportatorii rutieri

PTV Drive&Arrive

Mențineți clienții informați și reduceți timpul inactiv

Urmăriți-vă vehiculele și timpul estimat de sosire, informați destinatarii cu privire la sosirile întârziate, transferă intr-un mod spontan sloturile de timp pentru descărcare la rampe și reduce timpul de așteptare la docuri.

Rampă

PTV Drive&Arrive

Sporirea eficienței rampei și a depozitului

Păstrați o imagine de ansamblu asupra tuturor transporturilor primite, programați intervalele de timp la rampe în mod dinamic, accelerați descărcarea, creșteți eficiența depozitului și rampei și îmbunătățiți controlul proceselor.

Motivele pentru care PTV Drive&Arrive este o soluție de lider pe piață:

PTV Drive&Arrive

Calculul ETA

PTV Drive&Arrive calculează ETA pe baza informațiilor despre tur și a poziției, precum și informații despre trafic și toate atributele și restricțiile relevante pentru camion.

PTV Drive&Arrive

Integrare rapidă

PTV Drive&Arrive conține RESTful JSON API, care poate fi integrat în infrastructura existentă pentru a o îmbogăți cu caracteristicile relevante pentru ETA.

PTV Drive&Arrive

Hub de date complet

PTV Drive&Arrive oferă pachete de date din aplicația PTV Driver și alte soluții telematice și le pune la dispoziția tuturor părților interesate din lanțul de transport.

PTV Drive&Arrive

Performanță și securitate

PTV Drive&Arrive este găzduit pe servere performante. Pentru dvs. asta înseamnă că software-ul rulează în mod fiabil și datele dvs. sunt în siguranță.