PTV University Day

 

PTV University Day

București 5 și 6 Octombrie

 

PTV Group împreună cu PTV Partner Romania organizează eveniment dedicat mediului academic din Romania - "PTV University Day".

Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie în București - Hotel Europa Royale, în format fizic și online prin Zoom Webinar și se adresează profesorilor și studenților interesați de soluțiile de micro și macro-modelare in domeniul transportului și simulării multimodale.

Pe agenda evenimentului sunt prezentari de la importanți speakeri din cadrul PTV Group, începând cu Christian Haas - CEO PTV Group, continuând cu reprezentanții departamentelor de instruire, cercetare și inovare din cadrul PTV Group și cu experți în domeniile soluțiilor PTV VISUM, VISSIM și VISWALK. În a doua parte a zilei vom avea și o sectiune de "Exemple de succes" de folosire a soluțiilor software PTV în cadrul cursurilor și laboratoarelor de ingineria traficului în Universități din România.

Agenda detaliată o găsiți aici.

În a doua zi pe 6 octombrie aveți ocazia de a participa la sesiuni de training online cu exemple practice realizate de Traineri PTV cu experiență în cele mai cunoscute platforme de modelare și simulare în domeniul mobilității: PTV Visum - macro modelare, PTV Vissim - micro modelare la nivel de intersecție și PTV Viswalk pentru modelarea mișcării pietonilor. Sesiunile de training vor fi în limba engleză, cu participarea gratuită, dar necesită înscriere pe site.

  • Junction modeling in PTV Vissim
  • Pedestrian simulation in PTV Viswalk
  • Basic Network modeling in PTV Visum

Training-ul este interactiv și focalizat pe exersarea practică în aplicațiile software PTV. Vor fi puse la dispoziția participantilor și licențele necesare exersării practice.

Vă așteptăm alături de noi!

Locatie: Conference Room, Europa Royale Hotel, Stada Franceză, nr. 60, Bucuresti

Online: transmis in paralel prin Zoom Webinar


Formular de înregistrare PTV University Day

Data eveniment