Noua versiune PTV Vissim/PTV Viswalk și PTV Visum 2021 Beta

 

Versiunile Beta pentru PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2021 sunt acum disponibile în pagina de descărcare. Descoperă acum noile caracteristici și îmbunătățiri ale versiunii 2021!
PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2021 vor fi lansate în această toamnă ca succesoare ale versiunilor curente 2020. Găsiți mai jos câteva dintre noile facilitați.

PTV Mobility User Group Meeting 2020

 

În contextul actual întrunirea PTV Mobility User Group Meeting 2020 va avea loc online pe 14 - 15 octombrie 2020. La evenimentul virtual sunt invitați partenerii, clienții și membrii din comunitatea PTV.

PTV va prezenta ce este nou în noile versiuni pentru PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk, plus alte programe software din suita de produse PTV în mobilitate. De asemena ai ocazia de a afla detalii de la utilizatorii aplicațiilor inovatoare ale PTV, cum sunt soluțiile PTV aplicate în proiectele de mobilitate și de a participa la sesiunile interactive care invită utilizatorii să ofere feedback și să ajute la modelarea viitorului soluțiilor PTV.

Webinare Shaping Mobility 2020 - Crearea unei mișcări eficiente, durabile și sigure

 

Shaping Mobility este o conferință globală oferită de PTV Group dedicată creării unei mișcări eficiente, durabile și sigure - abilitată de oameni și activată de tehnologie. 

Găzduit în acest an într-un mediu virtual, liderii mobilității din întreaga lume se reunesc: planificatori, decidenți, inovatori și operatori. De la industrie la mediul academic, ONG-uri până la start-up-uri, seria de webinare Shaping Mobility vă aduce în centrul tehnologiei de transport.

Alăturați-vă webinarelor gratuite "Shaping Mobility 2020" pe teme ale transportului, tehnologiei și urbanismului. Participați la o discuție cu experți, lideri din industrie și inovatori.

PTV introduce "software dongles" pentru a putea accesa de oriunde software-urile de simulare

Pe măsură ce criza datorată coronavirusului domină în continuare viața noastră de zi cu zi, PTV continuă să lucreze la noi soluții pentru problemele actuale.

Pentru a lucra mai eficient de acasă, PTV a introdus conceptul de software dongles pentru a putea accesa de oriunde software-urile de simulare, fără a mai fi nevoie de o cheie hardware. Contactați-ne la adresa de email office@ptvpartner.ro pentru mai multe informații despre această soluție.

Cursuri online pentru soluțiile de mobilitate PTV

 

Programul cursurilor PTV, de asemenea, este afectat de reglementările oficiale de siguranță și restricțiile de călătorie.

Ca o alternativă PTV oferă acum cursuri online la prețuri considerabil mai reduse. Acest lucru vă permite să participați la cursurile de training susținute de experți, din confortul propriei case sau sau office în aceste perioada excepționala. Ca de obicei, cursurile sunt organizate în grupuri mici, pentru a răspunde la întrebările participanților.

PTV Optima 2022

PTV Optima

PTV Optima îndeplinește toate criteriile pentru a transforma orașul dumneavoastră într-un oraș inteligent

Cu PTV Optima obțineți prognoze detaliate de trafic într-un orizont de rulare de la 5, 10 sau 30 de minute până la o oră. Programul de gestionare a traficului identifică cele mai bune scenarii pentru gestionarea congestiei, închiderilor de drumuri sau a construcțiilor și pentru a simula cu exactitate interacțiunea tuturor vehiculelor și pietonilor - de la un nivel macroscopic la microscopic.

PTV Vistro 2023

PTV Vistro

PTV Vistro este software-ul profesional de inginerie a traficului

PTV Vistro încorporează metodologii standard pentru industrie în fluxurile de lucru concepute inteligent, deoarece înțelegem nevoile dumneavoastră de a lucra eficient. Interfața noastră intuitivă și elegantă este concepută pentru a vă maximiza experiența. Nu numai că, PTV Vistro oferă rezultate grafice rapide și ușor de înțeles, care îmbunătățesc modul în care traduceți datele.

PTV Viswalk 2023

PTV Viswalk

PTV Viswalk este cel mai fiabil instrument de planificare și simulare dinamică a pietonilor

Simularea pietonală este o reprezentare precisă a comportamentului și dinamicii mersului uman într-un mediu virtual. Fiecare scenariu poate fi reprodus la cele mai fine detalii; de la interacțiunea pietonilor în mulțimi, în diferite infrastructuri și chiar între pietoni și toate modurile de transport. PTV Viswalk este un software de simulare pietonal robust, cu caracteristici bogate, cum ar fi simularea în medii 3D, capacitatea de planificare și integrare ușoră cu puternica suită Vision Traffic Software.

PTV Vissim 2023

PTV Vissim

PTV Vissim este instrumentul standard de planificare a traficului și a transportului

De la autoritățile publice până la consultanți ingineri, producatori de echipament original și cercetători, PTV Vissim vă ajută să înțelegeți starea de fapt existentă, să identificați problema și să selectați cursul potrivit de acțiune. Aveți nevoie de un instrument fiabil de planificare a transportului, iar software-ul nostru profesional vă sprijină să luați decizii cu încredere și să implementați soluții cu succes.