PTV Vissim logo - Versiune testare gratuită

Obțineți versiunea de testare gratuită de 30 de zile pentru PTV Vissim

Indiferent dacă este pentru transport privat motorizat, vehicule de transport public, bicicliști sau pietoni, PTV Vissim simulează comportamentul conducerii auto și pietonilor mai realist decât orice alt software cu modelul său de mișcare complet și dedicat.

Cunoașteți acum liderul pieței mondiale și descărcați versiunea de testare gratuită de 30 de zile. Acestă versiune vă oferă o funcționalitate aproape completă. *

Obțineți acum versiunea de testare PTV Vissim   arrow

Pentru prețuri și oferte personalizate vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@ptvpartner.ro.

 

Vă rugăm să rețineți: PTV Group nu oferă asistență tehnică directă pentru versiunile de testare. Cu toate acestea, vă oferim posibilitatea de a găsi informații din diverse surse. Aceasta include documente extinse la care puteți apela în format PDF direct prin intermediul software-ului și întrebările noastre frecvente cu răspunsuri. Vizitați secțiunea Documentații și Resurse PTV Vissim a site-ului nostru.

* Vă rugăm să înțelegeți că, în interesul securității noastre, versiunile disponibile pentru descărcare nu pot fi salvate sau tipărite. Mai mult, versiunile de testare disponibile au o funcționalitate limitată. Pentru PTV Vissim, aceasta înseamnă că interfețele COM nu sunt disponibile, o rulare de simulare este limitată la 1.800 de secunde, iar sesiunile sunt limitate la două ore.

Versiunea PTV Visum de testare gratuită pentru studenți

PTV sprijină studenții care doresc să învețe să lucreze cu aplicația PTV Vissim. Studenții pot obține versiunea personală de testare (funcțională limitată) gratuit.

Obțineți versiunea PTV Vissim de testare gratuita pentru studenți   arrow

PTV Visum este oferit de asemenea studenților ca versiune funcțională de testare limitată, gratuit.