PTV Academic Exercises 2024: Cursuri gratuite PTV Visum, Vissim, PTV Viswalk și PTV Lines

PTV continua seria de cursuri online gratuite oferite mediului academic pentru cele mai cunoscute platforme de modelare și simulare în domeniul mobilității: PTV Visum - macro modelare, PTV Vissim - micro modelare la nivel de intersecție, PTV Viswalk - modelarea mișcării pietonilor si PTV Lines - tool online de modelare a transportului public.

Noua versiune PTV Vissim/PTV Viswalk și PTV Visum 2023 Beta

 

Versiunile Beta pentru PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2023 sunt acum disponibile în pagina de descărcare. Descoperă acum noile caracteristici și îmbunătățiri ale versiunii 2023!
PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2023 vor fi lansate în această toamnă ca succesoare ale versiunilor curente 2022. Găsiți mai jos câteva dintre noile facilitați.

Bicycle Planner - instrument nou pentru a vă ajuta să planificați rețelele pistelor de biciclete

 

Ciclismul este unul dintre factorii cheie pentru stimularea durabilității și a calității vieții. Prin urmare, orașele din întreaga lume și-au făcut ca obiectiv să își adapteze infrastructura și să promoveze piste pentru biciclete. Misiunea noastră este de a împuternici pe cei care doresc să conducă ciclismul înainte. Cu planificatorul intuitiv al pistelor de biciclete, oricine își poate proiecta și împărtăși cu ușurință ideile - indiferent dacă este un urbanist sau un ciclist. Bazat pe date, metodologic solid și inteligibil pentru un public larg.

Noua versiune PTV Vissim/PTV Viswalk și PTV Visum 2022 Beta

 

Versiunile Beta pentru PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2022 sunt acum disponibile în pagina de descărcare. Descoperă acum noile caracteristici și îmbunătățiri ale versiunii 2022!
PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2022 vor fi lansate în această toamnă ca succesoare ale versiunilor curente 2021. Găsiți mai jos câteva dintre noile facilitați.