Știri

Bicycle Planner - instrument nou pentru a vă ajuta să planificați rețelele pistelor de biciclete

 

Ciclismul este unul dintre factorii cheie pentru stimularea durabilității și a calității vieții. Prin urmare, orașele din întreaga lume și-au făcut ca obiectiv să își adapteze infrastructura și să promoveze piste pentru biciclete. Misiunea noastră este de a împuternici pe cei care doresc să conducă ciclismul înainte. Cu planificatorul intuitiv al pistelor de biciclete, oricine își poate proiecta și împărtăși cu ușurință ideile - indiferent dacă este un urbanist sau un ciclist. Bazat pe date, metodologic solid și inteligibil pentru un public larg.

Noua versiune PTV Vissim/PTV Viswalk și PTV Visum 2022 Beta

 

Versiunile Beta pentru PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2022 sunt acum disponibile în pagina de descărcare. Descoperă acum noile caracteristici și îmbunătățiri ale versiunii 2022!
PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2022 vor fi lansate în această toamnă ca succesoare ale versiunilor curente 2021. Găsiți mai jos câteva dintre noile facilitați.

PTV Vissim: Îmbunătățiți calitatea aerului cu calculele emisiilor de la Bosch

 

PTV Vissim integrează acum calcule precise ale emisiilor de la Bosch pentru simulările de trafic.

Orașul tău se luptă să îmbunătățească calitatea aerului și să reducă poluarea cauzată de transport? Pentru a face față mai bine acestei provocări, suntem mândri să vă oferim cea mai recentă funcție în PTV Vissim: calcule precise ale emisiilor de la Bosch, integrate în simulările dvs. de trafic.

PTV Mobility User Group Meeting 2020

 

În contextul actual întrunirea PTV Mobility User Group Meeting 2020 va avea loc online pe 14 - 15 octombrie 2020. La evenimentul virtual sunt invitați partenerii, clienții și membrii din comunitatea PTV.

PTV va prezenta ce este nou în noile versiuni pentru PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk, plus alte programe software din suita de produse PTV în mobilitate. De asemena ai ocazia de a afla detalii de la utilizatorii aplicațiilor inovatoare ale PTV, cum sunt soluțiile PTV aplicate în proiectele de mobilitate și de a participa la sesiunile interactive care invită utilizatorii să ofere feedback și să ajute la modelarea viitorului soluțiilor PTV.

Noua versiune PTV Vissim/PTV Viswalk și PTV Visum 2021 Beta

 

Versiunile Beta pentru PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2021 sunt acum disponibile în pagina de descărcare. Descoperă acum noile caracteristici și îmbunătățiri ale versiunii 2021!
PTV Visum, PTV Vissim și PTV Viswalk 2021 vor fi lansate în această toamnă ca succesoare ale versiunilor curente 2020. Găsiți mai jos câteva dintre noile facilitați.

Webinare Shaping Mobility 2020 - Crearea unei mișcări eficiente, durabile și sigure

 

Shaping Mobility este o conferință globală oferită de PTV Group dedicată creării unei mișcări eficiente, durabile și sigure - abilitată de oameni și activată de tehnologie. 

Găzduit în acest an într-un mediu virtual, liderii mobilității din întreaga lume se reunesc: planificatori, decidenți, inovatori și operatori. De la industrie la mediul academic, ONG-uri până la start-up-uri, seria de webinare Shaping Mobility vă aduce în centrul tehnologiei de transport.

Alăturați-vă webinarelor gratuite "Shaping Mobility 2020" pe teme ale transportului, tehnologiei și urbanismului. Participați la o discuție cu experți, lideri din industrie și inovatori.

Webinare live gratuite în domeniul logisticii

 

O nouă serie live de webinare gratuite este disponibilă acum în domeniul logisticii pentru schimbarea industriei alimentare cu ajutorul aplicației software PTV Route Optimiser.

Alăturați-vă oricărui webinar și beneficiați de o expertiză vastă în soluțiile de transport, precum și sfaturi de top despre tehnologia PTV lider în lume.

Din confortul desktopului sau dispozitivului mobil, sunt disponibile acum o varietate de subiecte, limbi și date.