PTV Vistro Logo - Caracteristici și facilități

Noile funcții îți îmbunătățesc fluxul de lucru pentru dezvoltarea de modele și integrări urbane mai mari

 

PTV Vistro 2021 este succesorul versiunii anterioare PTV Vistro 2020. PTV Vistro 2021 regândește fluxurile de lucru ale agenției și îmbunătățește integrarea modelelor pentru mobilitatea urbană de mari dimensiuni. Această versiune permite încorporarea cu ușurință a datelor de inginerie pentru o planificare urbană sofisticată.

Versiunea 2021 acoperă decalajul dintre echipele de operațiuni și planificare a traficului din compania dvs. Modelele de operațiuni trafic pot fi folosite acum pentru a crea, întreține și furniza modele de planificare PTV Visum cu sincronizare avansată a semnalelor de trafic, coordonare și informații actualizate despre geometria drumului.
PTV Vistro oferă acum simulări microscopice precise in PTV Vissim cu instrumente de export actualizate. Cu un singur click, creați cea mai puternică microsimulare a coridoarelor și intersecțiilor urbane.

Puteți consulta documentul „What's New” ppentru mai multe detalii despre noile facilități ale versiunii 2021.

 

Combinarea modelelor într-o singură rețea

  • Combinarea cu ușurință proiecte mici din mai multe părți ale unui oraș, pentru a crea un model la nivelul întregului oraș
  • Convertirea modelelor concurente în PTV Vistro și îmbinarea lor
  • Crearea și inserarea template-urilor și exemplelor de intersecții complexe PTV Vistro în orice model Vistro pentru a simplifica eforturile

PTV Vis 2021Merging models into one network

 

Actualizarea modelului

PTV Vistro 2021Model update

Acum este posibilă actualizarea datelor de modele de bază și scenarii, cum ar fi sincronizarea semnalului, geometria și configurația benzii și volumele. Această caracteristică este excelentă pentru actualizarea informațiilor pentru o perioadă din timpul zilei sau pentru actualizarea datelor modelului de bază dintr-un scenariu de testare.

Cu acest instrument, puteți converti, de asemenea, numeroasele fișiere ale modelelor concurente într-un singur model gestionat în PTV Vistro, utilizând gestionarea scenariilor.

 

Lista Controlerelor de Semaforizare

PTV Vistro 2021 Traffic Signal Controller List

PTV Vistro 2021 include o listă rezumativă a controlerului de semaforizare care vă permite să editați și să potriviți sistemul de numerotare al controlerului de semaforizare de trafic al agenției. Utilizați textul descriptiv editabil pentru a vă ajuta să urmăriți detalii precum tipul de model al controlerului de semaforizare sau ultima dată a verificării.

 

Modificarea locațiilor ale trecerilor de pietoni și barelor de oprire

PTV Vistro 2021 Stop bar

Locația trecerilor de pieteni și a barelor de oprire poate fi modificată cu valori pozitive și negative. Această caracteristică vă permite să potriviți marcajele pavajului de pe carosabil pentru o vizualizare mai bună. De asemenea, pozițiile exacte sunt exportate automat către PTV Vissim pentru simulări precise de microsimulare.

 

Vizualizarea razelor de viraj

PTV Vistro 2021 Visualization Turning Radii

Vizualizați condițiile la intersecții mai precis cu intrările razelor de biraj. Razele de viraj sunt, de asemenea, utilizate în calculele multimodale ale ediției a 6-a HCM. Aceste dimensiuni sunt exportate automat către PTV Vissim pentru a seta căi de viraje corecte pentru microsimulare.

 

Îmbunătățiri ale importului PTV Vissim

Simulați-vă rețelele PTV Vistro 2021 cu importul îmbunătățit PTV Vissim 2021 sau utilizați previzualizarea încorporată în funcționalitatea Vissim. Această actualizare puternică poziționează elemente precum bările de oprire, treceri de pietoni, raze și mediane la coordonatele și locațiile exacte afișate în PTV Vistro. Îmbunătățirea oferă economii uriașe de timp în fluxul de lucru al sistemului de mobilitate urbană, cu capacități de microsimulare instantanee.

PTV Vistro 2021 Vissim Import Improvements 1

PTV Vistro 2021 PTV Vistro 2021 Vissim Import Improvements 2