PTV Viswalk logo - Versiune testare gratuită

Obțineți versiunea de testare gratuită de 30 de zile pentru PTV Viswalk

Fie că este vorba de planificatori de transport, manageri de evenimente sau arhitecți - PTV Viswalk este instrumentul de simulare ideal pentru toți cei care iau în considerare nevoile pietonilor.

Cunoașteți acum PTV Viswalk și descărcați versiunea de testare gratuită de 30 de zile. Această versiune vă oferă o funcționalitate aproape completă. *

Obțineți acum versiunea de testare PTV Viswalk   arrow

Pentru prețuri și oferte personalizate vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@ptvpartner.ro.

 

Vă rugăm să rețineți: PTV Group nu oferă asistență tehnică directă pentru versiunile de testare. Cu toate acestea, vă oferim posibilitatea de a găsi informații din diverse surse. Aceasta include, de exemplu, documente extinse la care puteți apela în format PDF direct prin intermediul software-ului. Vizitați secțiunea Documentații și Resurse PTV Viswalk a site-ului nostru.

* Vă rugăm să înțelegeți că, în interesul securității noastre, versiunile disponibile pentru descărcare nu pot fi salvate sau tipărite. Mai mult, versiunile de testare disponibile au o funcționalitate limitată. Pentru PTV Viswalk, aceasta înseamnă că interfețele COM nu sunt disponibile, și sesiunile sunt limitate la două ore.