Cursuri de pregătire

Începeți cursurile noastre referitoare la produse, atât pentru începători cât și pentru utilizatori cu experiență. Oferim traininguri de bază și speciale pentru a vă spori eficiența atunci când lucrați cu soluțiile noastre de mobilitate, toate bazate pe exemple din proiecte, precum și pe recomandări de bune practici.
În calendarul nostru de formare, găsiți toate cursurile programate și puteți filtra după locație, produs etc.

Calendarul cursurilor PTV   arrow

training

Cursuri de pregătire individuale

La cerere, ELSOL împreună cu PTV, oferă cursuri individuale de instruire în limba română clinților din România, programe de instruire individuale, fie la unul dintre locurile noastre de pregătire profesională, fie la sediul companiei dumneavoastră.

Atunci când organizăm instruiri individuale, avem în vedere nevoile dumneavoastră, acordând o atenție deosebită nivelurilor de abilități ale dvs. și ale colegilor. Instructorii noștri sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a răspunde la întrebări specifice proiectului și pentru a ajuta la elaborarea soluțiilor adecvate. Beneficiați de o pregătire practică eficientă, cu proiectul dumneavoastră. individual și cerințele de lucru.

Contactați-ne pentru detalii despre prețuri și oferte personalizate.  arrow

 

Avantajele cursurilor individuale pe scurt:

arrowSesiunile de instruire sunt concepute pentru a satisface nivelul de calificare al personalului
arrowObiectivele de învățare sunt adaptate la progres și la necesități
arrowCursurile pot avea loc la locația clientului folosind facilitățile tehnice disponibile acolo
arrowCursuri pot fi susținuțe în limba română
arrowProgramare flexibilă

Grup țintă

Pregătirea noastră individuală este potrivită celor care deja folosesc soluțiile noastre software, dar necesită o pregătire personalizată.
Acest lucru este, de asemenea, perfect pentru cei interesați să vadă potențialul soluțiilor noastre pentru nevoile lor de proiect, dar care nu folosesc astăzi un produs PTV.

Cerințe preliminare

Cerințe preliminare depind de conținutul convenit al cursului și pot fi adoptate în funcție de nevoile dumneavoastră. Cursurile pot fi adaptate unui grup cu experiență și cerințe variate.

Durată

Durata depinde de nevoile dumneavoastră și poate fi personalizată în funcție de cerințele dumneavoastră.

Cuprins

Un program detaliat de instruire va fi discutat cu dumneavoastră înainte de instruire.