Curs PTV Visum personalizat pentru partenerii din Romania

 

PTV Partner România și PTV Austria vă invită să participați la un Curs PTV Visum organizat la un preț special pentru partenerii din Romania, în perioada 10 – 12 mai 2022.

Cursul este realizat de către Traineri PTV cu experiență din cadrul Centrului de training PTV din Karlsruhe - Germania și cuprinde conceptele, descrierea detaliată, precum și modul de lucru practic cu facilități oferite de platforma software PTV Visum. Vor fi puse la dispoziția participanților licențe PTV Visum necesare exersării practice pe toată durata cursului.

Durata cursului: 3 zile în perioada 10, 11 și 12 mai 2022 în intervalul 09:00 – 17:00

Locul de desfășurare și limba: cursul se va desfășura online în limba engleză. Se recomandă folosirea unui calculator cu două monitoare pentru a putea urmări cursul și realiza în paralel exercițiile practice.

Tematica cursului va cuprinde: Noțiuni de bază, Crearea unui model în PTV Visum, Assignment procedures, Public transport assignment, Scenario management, Prezentarea rezultatelor PTV Visum, Corecția matricilor folosind TFlowFuzzy și alte subiecte personalizate cerute de cursanți. Alte subiecte personalizate cerute de cursanți. Programa detaliată este prezentată aici.

Prețul cursului PTV Visum: 550 EUR + TVA / cursant – doar 40% din prețul cursului realizat direct la Centrul de instruire PTV din Karlsruhe.
Prețul include formarea, suportul de curs, materialele aferente în format electronic și Certificatul de participare eliberat de PTV Group după finalizarea cursului.

Numărul de participanți este limitat la 10 persoane pentru a putea asigura o bună comunicare și interacțiune între trainer și fiecare cursant.

Înscrierile se pot face până pe 06 mai 2022, în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere vă rugăm să ne contactați la adresa office@ptvpartner.ro.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm nu ezitați să ne scrieți pe adresa de email office@ptvpartner.ro.

 

Vă așteptăm alături de noi!

Data eveniment