Bicycle Planner

 

Ciclismul este unul dintre factorii cheie pentru stimularea durabilității și a calității vieții. Prin urmare, orașele din întreaga lume și-au făcut ca obiectiv să își adapteze infrastructura și să promoveze piste pentru biciclete. Misiunea noastră este de a împuternici pe cei care doresc să conducă ciclismul înainte. Cu planificatorul intuitiv al pistelor de biciclete, oricine își poate proiecta și împărtăși cu ușurință ideile - indiferent dacă este un urbanist sau un ciclist. Bazat pe date, metodologic solid și inteligibil pentru un public larg.

arrowExecutați și vizualizați analize potențiale de KPI
arrowSchițați ușor analizele potențiale cu designul coridorului
arrowTransformați infrastructura existentă în piste eficiente de biciclete
arrowPartajați rezultatele și baza pentru luarea deciziilor cu părțile interesate relevante

 

Software la fel de ușor ca mersul pe bicicletă
Vizualizați și analizați diferite scenarii în câteva secunde

Software la fel de ușor ca mersul pe bicicletă

Conectați-vă și începeți: obțineți o imagine de ansamblu asupra „imaginii generale” a proiectului dvs cu analize inițiale fără a fi nevoie să treceți printr-un proces complex. Funcțiile de editare și comparare versatile vă oferă posibilitatea de a compara mai multe variante și scenarii și de a le evalua obiectiv pentru a selecta designul optim al pistei pentru biciclete.

Calitate prin metodologie si date solide
Luați decizii pe baza datelor geografice și socio-economice de înaltă calitate

Calitate prin metodologie și date solide

O varietate de straturi de date, care conțin informații despre populația rezidențială și locuri de muncă, date despre mediul academic, naveta și multe altele, asigură o analiză solidă pentru coridoarele potențiale ale pistelor de biciclete.

De asemenea, pot fi incluse și vizualizate date specifice proiectului și ale clienților, cum ar fi zonele de mediu, zonele de construcții noi și cifrele de creștere a populației. Acest lucru vă asigură că planificarea dvs. ia în considerare toate datele individuale și relevante pentru proiect.

Rezultate fiabile de lanificare
Rezultatele detaliate permit luarea rapidă și informată a deciziilor

Rezultate fiabile de planificare

Indicatorii cheie de performanță (KPI) și vizualizările, cum ar fi profilurile de elevație și viteza medie pe întregul traseu, oferă o evaluare clară și rapid cuprinzătoare a coridorului trasat.

 

Pentru detalii suplimentare, prețuri și oferte personalizate pentru aplicația Bicyle Planner, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@ptvpartner.ro.

 

Data eveniment