Cursuri online pentru soluțiile de mobilitate

 

Programul cursurilor PTV, de asemenea, este afectat de reglementările oficiale de siguranță și restricțiile de călătorie.

Ca o alternativă PTV oferă acum cursuri online la prețuri considerabil mai reduse. Acest lucru vă permite să participați la cursurile de training susținute de experți, din confortul propriei case sau sau office în aceste perioada excepționala. Ca de obicei, cursurile sunt organizate în grupuri mici, pentru a răspunde la întrebările participanților.

Cursurile clasice de training programate în diferite locații pot fi, de asemenea, încă rezervate pentru a doua perioada a anului. Cu toate acestea, trebuie să ținem cont de instrucțiunile oficiale zilnice și dacă acestea nu pot avea loc, ca de obicei, vom face toate eforturile să vă oferim un curs online alternativ dacă nu este posibil pentru noi să susținem cursul respectiv.

Prin urmare puteți să anulați cursurile la care nu doriți să participați, din cauza restricțiilor, într-un termen scurt și gratuit, independent de conditiile noastre normale de anulare.

Folositi timpul pentru training personal! Găsiți aici calendarul și oferta PTV de cursuri online. 

Sunt de asemenea posibile cursuri personalizate, adaptate nevoilor Dvs. Scrieți-ne la adresa office@ptvpartner.ro dacă doriți mai multe informații despre programele de training online.

Data eveniment