PTV AUSTRIA ȘI ELECTRONIC SOLUTIONS ANUNȚĂ PARTENERIAT DE DISTRIBUȚIE ÎN ROMÂNIA

 

ELSOL și PTV Austria au semnat noul acord de partener de distribuție în August 2018, ce permite clienților și potențialilor clienți din România să beneficieze de asistență tehnică și logistică locală pentru noile soluții PTV care permit dezvoltarea economică și durabilă a mobilității.

Transportation planningPrin acest acord de distribuție pentru aplicațiile software PTV, ELECTRONIC SOLUTIONS își extinde profilul la segmentul aplicațiilor software pentru planificarea strategică și planificarea operațională în transportul multimodal, precum și în planificarea rețelei de transport.
Soluțiile software concepute pentru transportul privat, transportul public și operatorii de transport feroviar permit atât modelarea cererii de transport și planificarea traficului la nivel macroscopic, cât și analiza microscopică detaliată.

Descoperă mai multe destre produsele si solutiile PTV pe site-ul site-ul PTV Group.

PTV Austria este filiala PTV Group din Austria și susține distribuția, aplicarea, instruirea și servicii pentru clienți a produselor software de transport și logistică ale PTV Group în Austria și Europa de Sud-Est. PTV Group îmbunătățește mobilitatea și transportul - prin dezvoltarea de produse software și prin utilizarea datelor și a cunoștințelor științifice obținute din experiența de patru decenii în planificarea și optimizarea persoanelor și bunurilor.

Pentru mai multe informații despre PTV Austria click aici.

Data eveniment