PTV Visum 2020

 

PTV VISUM 2020 a fost lansat ca succesor al versiunii 18. Noile funcționalități și îmbunătățiri sunt rezumate in acest document si include, de exemplu, modelarea vehiculelor electrice, autonome și de partajare a călătoriei și o integrare în simulări a sistemelor de tip ride sharing.

Cu aceste funcționalități puternice de simulare, orașele sunt acum capabile să analizeze, să planifice și să prezice utilizarea acestor noi metode de transport. O altă caracteristică nouă permite utilizatorilor să ia în considerare mișcările personale individuale (ABM). Ca de obicei, am făcut lucrurile mai simple, cu accelerarea unor acțiuni și simplificarea altora.
Descarcă aici versiunea free PTV VISUM 2020 valabilă pentru 30 de zile.

PTV VISSIM 2020 a fost lansat la inceputul acestui an ca succesor al versiunii 11. Printre numeroasele caracteristici noi se numără forme de construcție 3D, simulări de conducere conectată (platooning) și modalități mai simple de a include locuri de parcare și erori ale șoferului.
Găsiți aici noile funcționalități și beneficii. Multe dintre funcționalitățile și îmbunătățirile care au fost incluse în această versiune provin din feedback-ul clienților PTV.
Noua versiune PTV VISSIM 2020 poate fi testata gratuit pentru 30 de zile. Deascarca aici versiunea 2020.

PTV VISWALK 2020 ca succesor al versiunii 11 îți îmbunătățește simulările de urgență la incendiu prin integrarea rezultatelor de la Simulatorul de dinamică a focului (FDS). Viswalk 2020 include, de asemenea, multe caracteristici care îmbunătățesc simularea situațiilor de zi cu zi: de la comportamentul oamenilor care ies din ascensoare, până la pasagerii care se îmbarcă în autobuz, până la navetiștii care ajung în trenurile aglomerate.
Descarcă aici versiunea free PTV VISWALK 2020 valabilă pentru 30 de zile.

Data eveniment