Soluții adaptate provocărilor actuale ale transportatorilor

 

Restricțiile de circulație impuse pentru limitarea răspândirii #coronavirusului au dus la timpi de așteptare foarte mari pentru traversarea granițelor Europene în ultimele săptămâni.
PTV Map&Guide și PTV Route Optimiser afișează acum întârzierile pentru camioane la traversarea granițelor. PTV a adaugăt un nou layer de date de la Sixfold pentru a oferi dispecerilor informații suplimentare pentru a reacționa mai rapid la schimbările și provocările care apar zilnic. Puteți să testați acum această facilitate gratuit ➡️ ptv.to/testnow.

PTV a incercat, de asemenea, în ultima vreme să adapteze soluțiile sale la realitătile crizei actuale și să vină în sprijinul companiilor de logistică furnizând soluții online ale software-urilor desktop clasice.

logistics_news

PTV Map&Guide are acum un layer de date cu timpii de așteptare pentru camioane, pentru traversarea frontierelor din Europa. Aceste informatii pot fi luate în considerare in calcularea optimă a rutelor de transport international.
Versiunea completă PTV Map&Guide Internet poate fi testată gratuit timp de 7 zile aici ➡️ ptv.to/testnow

logistics_news

PTV a publicat o versiune Cloud a software-ului de otimizare logistică PTV Route Optimiser
PTV Route Optimiser Cloud - poate fi testat gratuit timp de 30 de zile pentru a putea analiza ce beneficii vă aduce din punctul de vedere al optimizării livrărilor și rutelor. 
Utilizarea versiunii Cloud este mult mai simplă din punctul de vedere al instalării, ceea ce vă permite să puteți începe imediat lucrul.
Mai multe detalii și înregistrarea pentru trial version găsiti aici: https://www.ptvgroup.com/en/health/

Data eveniment