Webinare live gratuite în domeniul logisticii

 

O nouă serie live de webinare gratuite este disponibilă acum în domeniul logisticii pentru schimbarea industriei alimentare cu ajutorul aplicației software PTV Route Optimiser.

Alăturați-vă oricărui webinar și beneficiați de o expertiză vastă în soluțiile de transport, precum și sfaturi de top despre tehnologia PTV lider în lume.

Din confortul desktopului sau dispozitivului mobil, sunt disponibile acum o varietate de subiecte, limbi și date.

PTV Drive&Arrive

Integrați funcțiile relevante ale Timpului Estimat de Sosire (ETA) în software-ul dvs. cu PTV Drive&Arrive API

PTV Drive&Arrive este o componentă pentru dezvoltatori care calculează timpul estimat de sosire (ETA) al camioanelor la destinațiile lor. Componenta poate fi integrată în majoritatea soluțiilor software de gestionare a transportului, flotei, șantierului și a docului pentru a le îmbogăți cu toate caracteristicile relevante pentru ETA. Calculează timpii de sosire așteptați pe baza informațiilor turistice înregistrate în software-ul de gestionare a transportului, în combinație cu datele de poziție ale camionului (de exemplu, colectate de aplicația Driver PTV, disponibilă pentru Android sau iOS). În plus, PTV Drive & Arrive pune la dispoziția tuturor părților interesate ale lanțului de transport informații de poziție și sosire - de la expeditor, la transportator.

 

Sporiți transparența lanțului dvs. de furnizare cu ETA de la PTV Drive&Arrive

arrowCalculați timpii de sosire
arrowSchimb de date și crearea de rețele între toate părțile interesate ale lanțului de transport
arrowSprijinirea planificării securității și eficienței de-a lungul lanțului de aprovizionare

Imagine
PTV Drive&Arrive
Slideshow Image
PTV Drive&Arrive
Etichete

Soluții adaptate provocărilor actuale ale transportatorilor

 

Restricțiile de circulație impuse pentru limitarea răspândirii #coronavirusului au dus la timpi de așteptare foarte mari pentru traversarea granițelor Europene în ultimele săptămâni.
PTV Map&Guide și PTV Route Optimiser afișează acum întârzierile pentru camioane la traversarea granițelor. PTV a adaugăt un nou layer de date de la Sixfold pentru a oferi dispecerilor informații suplimentare pentru a reacționa mai rapid la schimbările și provocările care apar zilnic. Puteți să testați acum această facilitate gratuit ➡️ ptv.to/testnow.

PTV xServer

PTV xServer este un kit de dezvoltare software pentru toate aplicațiile logistice și geografice

PTV xServer oferă componente software de ultimă generație care rezolvă eficient logistica și transportul în mod eficient și optim. Integrați exact funcțiile în software-ul dumneavoastră logistic de care aveți nevoie pentru a spori performanța acestuia sau combinați mai multe componente ale software-ului pentru a crea o soluție adaptată nevoilor dumneavoastră. PTV xServer acoperă o mare varietate de cazuri de utilizare și poate fi aplicat pentru a face față diverselor provocări.

PTV xServer acoperă o mare varietate de cazuri de utilizare și cerințe, de la afișarea obiectelor mobile, planificarea rutelor și optimizarea flotei, până la calculul exact al timpului de conducere și de sosire, costurile de taxare și emisiile de CO2. Alegeți componentele adaptate nevoilor dumneavoastră și combinați componente individuale pentru a construi instrumentul de care aveți nevoie. Lucrând cu componentele noastre software de ultimă generație, creșteți eficiența costurilor și optimizați procesele logistice și, în final, vă asigurați un avantaj competitiv și durabil.

30 milioane de rute optimizate pe zi

Clienții noștri planifică și optimizează mai mult de 30 de milioane de rute în fiecare zi.

20 milioane de adrese geocodate pe zi

Cu ajutorul PTV xServer, peste 20 de milioane de locații sunt geocodate în fiecare zi.

17% în economii de costuri anuale

Datorită PTV xServer, clienții noștri economisesc până la 17% anual.

Cea mai bună optimizare dinamică a rutelor de pe piață

PTV-xServer
Zeci de camioane pentru livrare, sute de comenzi, priorități diferite și constrângeri de timp: Planificarea rutelor pentru livrare este o sarcină complexă care necesită o planificare în avans deliberată. Software-ul de optimizare și planificare simplifică acest proces și vă permite să identificați comanda optimă de preluări și livrări pentru întreaga dumneavoastră flotă. PTV xServer este singurul software care ia în considerare efectiv orele de vârf și lucrările rutiere în curs de desfășurare deja în procesul de planificare. În acest fel puteți fi sigur că rutele planificate pe ecran sunt, de asemenea, cele mai bune rute.
Imagine
PTV xServer
Slideshow Image
PTV xServer
Etichete

PTV Route Optimiser

PTV Route Optimiser - Alegerea nr. 1 în software-ul de planificare a transporturilor

Programul de planificare a transportului PTV Route Optimiser - fost PTV Smartour - deblochează întregul potențial al parcului auto. Sprijină planificatorii dumneavoastră în combinarea comenzilor în rutele optime care reduc kilometrajul și resursele, luând în considerare restricții, cum ar fi orele de deschidere a rampelor și timpii de odihnă necesari pentru șoferi. PTV Route Optimiser poate fi integrat cu ușurință în infrastructura software existentă. Prin aceasta, permite dispecerilor să înainteze rutele către sistemul dumneavoastră telematic, făcând astfel ușor transformarea planurilor optimizate în acțiune. În plus, software-ul oferă o interfață intuitivă și este ușor de utilizat. PTV Route Optimiser vă economisește banii afacerii dumneavoastră și, prin urmare, se plătește singur în doar câteva luni.

30 milioane de rute optimizate pe zi

Clienții noștri planifică și optimizează mai mult de 30 de milioane de rute în fiecare zi.

17% în economii de costuri anuale

PTV Route Optimiser își recuperează costurile de investiții în câteva luni.

40.000 de tone de CO2 economisite în fiecare zi

Cu PTV Route Optimiser reduceți emisiile - și economisiți bani în același timp.

Funcțiile PTV Route Optimiser

arrowOptimizați utilizarea flotei
arrowPlanificați rutele și programele mai bune
arrowLuați în considerare preferințele și restricțiile clienților
arrowCalculați exact costurile generale
arrowUrmărirea flotei în timp real și orele exacte de sosire
arrowSchimbați date și informații cu alte sisteme software

 

Soluția browserului sau versiunea desktop?
PTV Route Optimiser este disponibil în diferite versiuni. Alegeți-l pe cel care se potrivește nevoilor dvs. și planificați-vă și optimizați-vă rutele oricând și oriunde doriți: pe desktop, în browserul dvs. web sau prin intermediul unei aplicații. Efectuați-vă planificarea în mod central sau cu mai mulți utilizatori în diferite locații.

 

PTV Route Optimiser CL

arrowBazat pe cloud - accesibil peste tot
arrowFără investiții în avans
arrowInterfață de ieșire pentru sistemele telematice

PTV Route Optimiser ST

arrowBazat pe desktop
arrowPoate fi utilizat de mai mulți utilizatori în diferite locații
arrowTarget / real-comparație
arrowInterfață de intrare și de ieșire pentru sistemele telematice
arrowServiciul de calcul și notificare ETA
arrowCalculul costurilor de marfă

Imagine
 PTV Route Optimiser
Slideshow Image
 PTV Route Optimiser
Etichete

PTV Map&Guide

PTV Map & Guide este software-ul profesional de planificare a rutelor pentru camioane

Programul nostru de planificare a rutelor PTV Map&Guide aduce complexitatea planificării în simplitate pentru a asigura un profit mai mare, crește satisfacția clienților și chiar îmbunătățirea motivației angajaților.

Precizia face toată diferența

PTV Map&Guide calculează rutele potrivite pentru camioane și HGV-uri care iau în considerare restricții specifice camioanelor, cum ar fi limitele de greutate pentru poduri și limitele de înălțime pentru tuneluri. Mai mult, software-ul calculează costurile exacte de transport și taxă. Astfel, evitați ocolurile inutile, precum și taxele neașteptate pe parcurs, executați livrările exact așa cum a fost planificat și ajungeți la clienții dumneavoastră în intervalele de timp convenite.

Versiuni disponibile

 

PTV Map&Guide internet

7 zile de testare gratuită
Suport Web
Nu este necesară instalarea

€ 0

  

 

ÎNCERCAȚI GRATUIT ACUM

 

PTV Map&Guide internet

Reînoit la fiecare 12 luni
Suport Web
Nu este necesară instalarea

€ 49

pe lună / per utilizator

 

CONTACTEAZĂ-NE ACUM

 

PTV Map&Guide intranet

Reînoit la fiecare 24 luni
Suport Web
Instalare locală pe serverul dvs.

Ofertă individuală

  

De la 20 de utilizatori în sus

OBȚINEȚI O COTAȚIE

 

Pentru prețuri și oferte personalizate vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@ptvpartner.ro.

 

Versiunea Internet: Acces online la software-ul nostru, inclusiv actualizări periodice
Versiunea Intranet: Instalarea locală a software-ului nostru pe propriul server

Versiunea PTV Map&Guide Internet se referă la flexibilitate. Trebuie doar să vă conectați printr-un browser de internet oriunde și oricând. Nu este necesară o pregătire hardware sau intensivă. PTV Map&Guide Internet este la fel de intuitiv, dar este ușor de utilizat. Actualizările automate sunt derulate în mod regulat pentru a vă asigura că utilizați întotdeauna cea mai recentă versiune cu date actualizate. Versiunea PTV Map&Guide intranet este instalată local în compania dumneavoastră. Este conceput în special pentru companii mai mari cu acces trans-departamental la software. După finalizarea instalării, angajații dvs. vor putea să o acceseze.

Investește în viitorul companiei tale

Programul nostru de planificare a rutelor și de navigare a camioanelor vă sprijină perfect pe dumneavoastră și pe șoferii dumneavoastră. Niciun alt software nu leagă toți parametrii relevanți pentru camion într-o măsură similară. Bazează-te pe standardul industriei pentru planificarea rutelor cu PTV Map&Guide, de încredere de 55.000 de utilizatori din întreaga lume. De la economisirea timpului până la creșterea profitului, clienții noștri sunt dovada că PTV Map&Guide este cel mai bun planificator de rute din industria logistică.

Imagine
PTV Map&Guide
Slideshow Image
PTV Map&Guide
Etichete